Гуляш з цибулі та курки з чіпетке

Грузинська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Тушка 1 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Олія рослинна 2 ст. л.
Порошок паприки солодкої 1 ст. л.
Цукор 1 ч. л.
Борошно 150 г
Яйця 2 шт.
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курку порубати на шматки та злегка обсмажити з нашаткованою цибулею.

  2. Додати порошок паприки, цукор, залили водою, щоб покрила страву, тушкувати 30 хвилин.

  3. Тим часом з борошна та яєць приготувати тісто.

  4. Зробити з нього чіпетке (невеликі шматочки тіста довільної форми) та додати до курки.

  5. Тушкувати все разом до готовності чіпетке.