Розбираємося у нюансах, вибираємо найулюбленіше м’ясо курочки та готуємо із задоволенням. Смачно, швидко та зручно!
Сьогодні зовсім непотрібно витрачати час на підготовку м’яса: обробляти, видаляти зайве, мити, сушити та мати купу клопотів. «Наша Ряба» подбала про зручність приготування та заощадження вашого часу. В асортименті бренду – продукти, які необхідно просто дістати з упаковки та відразу готувати. Завдяки цьому ви можете значно швидше приготувати свою улюблену страву, без зайвих зусиль, та провести більше часу зі своїми рідними, погратися з дітьми, піти на прогулянку чи просто приділити час собі.
Візьмемо для порівняння популярні частини курочки: м’ясо гомілки, філе стегна, м’ясо стегна. Відразу варто зазначити, що всі ці частини відрізняються особливою соковитістю, тож страви з них виходять дуже смачними!
• М’ясо гомілки – улюблена всіма гомілка, але без кістки. Готується дуже швидко й результат завжди відмінний.
Вчені довели, що у темному м’ясі курочки – вища концентрація вітамінів та поживних речовин. Конкретно щодо гомілки хочеться виділити високий вміст колагену, який допомагає шкірі залишатися еластичною та гладенькою. А цинк і залізо зміцнюють наш імунітет.
• М’ясо стегна – це стегно зі шкіркою, але вже без кісточки. Такий продукт дозволяє значно швидше приготувати страву, адже не потрібно чекати, поки м’ясо прожариться біля кістки. Та і їсти його простіше – ніяких відходів.
У м’ясі курки дуже великий спектр вітамінів, але саме у стегенцях багато вітамінів групи В, корисних для шкіри, волосся та нервової системи.
М’ясо стегна – ідеальне для тих, хто полюбляє хрумку золотаву скоринку.
• Філе стегна – це м’ясо стегна, очищене від шкіри та кістки. Поживне, соковите, швидко готується – чудове рішення для тих, хто хоче насолоджуватися смаком чистого м’яса й зменшити калорійність страви.
М’ясо гомілки, м’ясо стегна, філе стегна – універсальні продукти, з якими можна приготувати безліч смачних страв. Пропонуємо декілька гарних ідей.
Заощаджуйте свій час та готуйте оригінальні та смачні страви разом з якісною курочкою «Наша Ряба»!