Святкові курячі гомілки у беконі

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Серце з рук

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖7
Курячі гомілки ТМ «Наша Ряба» 1 кг
Нарізаний бекон 200 г
Олія 1 ст. л.
Паприка мелена до смаку
Чорний перець мелений до смаку
Сіль до смаку
Гілочки розмарину для прикрашення 2 шт.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Гомілки заправляємо спеціями.

  2. Обгортаємо їх у скибки бекону. Для скріплення можна використовувати дерев'яні зубочистки.

  3. Викладаємо гомілки у беконі на деко та змащуємо кожну олією, використовуючи силіконовий пензлик.

  4. Ставимо у духову шафу на 30 хвилин за температури 180°C.

  5. Перед подачею страви прикрашаємо розмарином. Смачного!