Стегенця курячі в соусі каррі з яблуками

Індійська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖6
Стегно 10 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Часник 3 зубчика
Яблуко 2 шт.
Яблучний сік 300 мл
Каррі 1 ст. л.
Банан 1 шт.
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізану цибулю та часник трохи обсмажити у сотейнику.

  2. Додати шматочки очищених яблук, очищений та нарізаний банан.

  3. Смажити декілька хвилин.

  4. Додати каррі та смажити ще 1 хвилину, потім додати яблучний сік.

  5. Тушкувати до готовності яблук.

  6. Змішати блендером до однорідної маси, довести до кипіння.

  7. З курячих стегенець зняти шкіру, обсмажити їх.

  8. Залити готовим соусом,тушкувати до готовності на маленькому вогні.