Легкий салат з йогуртом

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 2 шт
Сир «Російський» 200 г
Виноград білий 100 г
Огірок 1 шт
Перець болгарський 1 шт
Помідор 1 шт
Сметана 1 ст. л.
Йогурт фруктовий 2 ст. л.
Олія рослинна 1 ст. л.
Кріп 1 пучок
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе обмити, розрізати впоперек, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді з кожного боку по 5-7 хвилин на середньому вогні.

  2. Відставити остигати.

  3. Сир, огірок і помідор нарізати великими кубиками, болгарський перець очистити від зерен і так само нарізати кубиком.

  4. Помитий виноград розрізати вздовж на дві частини.

  5. Змішати сметану і йогурт до однорідної маси.

  6. Куряче філе так само нарізати кубиком.

  7. У мисці змішати всі інгредієнти, додати соус і дрібно нарізаний кріп.

  8. Все добре перемішати, посолити, поперчити.

  9. Викласти на фігурну салатну тарілку і прикрасити гілочкою кропу.