час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
2 шт |
|
200 г |
|
100 г |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 ст. л. |
|
2 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
1 пучок |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе обмити, розрізати впоперек, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді з кожного боку по 5-7 хвилин на середньому вогні.
Відставити остигати.
Сир, огірок і помідор нарізати великими кубиками, болгарський перець очистити від зерен і так само нарізати кубиком.
Помитий виноград розрізати вздовж на дві частини.
Змішати сметану і йогурт до однорідної маси.
Куряче філе так само нарізати кубиком.
У мисці змішати всі інгредієнти, додати соус і дрібно нарізаний кріп.
Все добре перемішати, посолити, поперчити.
Викласти на фігурну салатну тарілку і прикрасити гілочкою кропу.