час приготування
1 година
кількість
3персони
|
|
|
6 шт. (без кістки) |
|
50 г |
|
50 г |
|
100 г |
|
1 ст. л. |
|
30 г |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
З курячих стегон вирізати кісточку, відбити, посолити і поперчити.
Курагу та інжир порізати середнім кубиком, потім покласти у сотейник, додати родзинки, трохи води і трохи протушкувати, щоб розм'якшити (близько 5 хвилин).
Додати малиновий оцет (або бальзамік) й подавлені горіхи кеш'ю.
Коли вся рідина випарується - вийняти отриману суміш і дати охолонути.
На столі розгорнути харчову плівку, викласти відбиті стегна шкірою вниз.
Викласти суміш із сухофруктів і щільно закрутити у рулет.
Зняти плівку, перемотати ниткою, потім обсмажити до золотистої скоринки, викласти на деко і запікати у духовій шафі при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.