Курячий рулет із сухофруктами

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖3
Стегно 6 шт. (без кістки)
Курага 50 г
Ізюм 50 г
Інжир 100 г
Кунжут білий 1 ст. л.
Кеш'ю 30 г
Олія оливкова 1 ст. л.
Бальзамічний оцет 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. З курячих стегон вирізати кісточку, відбити, посолити і поперчити.

  2. Курагу та інжир порізати середнім кубиком, потім покласти у сотейник, додати родзинки, трохи води і трохи протушкувати, щоб розм'якшити (близько 5 хвилин).

  3. Додати малиновий оцет (або бальзамік) й подавлені горіхи кеш'ю.

  4. Коли вся рідина випарується - вийняти отриману суміш і дати охолонути.

  5. На столі розгорнути харчову плівку, викласти відбиті стегна шкірою вниз.

  6. Викласти суміш із сухофруктів і щільно закрутити у рулет.

  7. Зняти плівку, перемотати ниткою, потім обсмажити до золотистої скоринки, викласти на деко і запікати у духовій шафі при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.