
Запечіть гомілки й подайте їх у глибокій мисці або казанку з грибним соусом, прикрасивши зеленню. Страва виглядатиме так, ніби зварена у відьминому зіллі.
Для приготування грибного соусу на 3 гомілки: обсмажте 150 г грибів із 1 середньою цибулею, додайте 150 мл вершків та 75 мл курячого бульйону, варіть до загустіння, посоліть і поперчіть за смаком.

Пікантні крильця підкреслять драйв вечора. Їх можна подати з гострим соусом у формі «кривавих бризок» для справжнього геловінського ефекту.
Для приготування гострого соусу: змішайте 3 ст. л. кетчупу, 2 ст. л. гострого соусу чилі, 1 ч. л. меду і кілька крапель лимонного соку.

Яскравий цитрусовий смак стане контрастом до темної містичної атмосфери вечірки. Подайте стегна на великій тарілці з запеченими апельсиновими дольками – яскраво й святково.
Для яскравого аромату під час запікання додайте до стегон часник, розмарин та журавлину.
