Аранчіні з печінкою та базиліком

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Печінка куряча «Наша Ряба» 100 г
Рис круглий 300 г
Яйце куряче 1 шт.
Базилік 2 гілочки
Цибуля 40 г
Сіль, перець до смаку
Сир пармезан 100 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Рис відварюємо, а тим часом смажимо цибулю і печінку та дрібно січемо їх разом зі свіжим базиліком. Змішуємо, додаємо відварений рис, сіль та перець. Формуємо з отриманої маси кульки розміром з волоський горіх.

  2. Сир натираємо на дрібну тертку. Яйце збиваємо в піну.

  3. Утворені кульки занурюємо в яйце, а потім паніруємо в сирі. Після чого викладаємо кульки на пергамент і випікаємо в духовці при температурі 220 °С протягом 10–15 хвилин до рум’яної скоринки. Подаємо гарячими.