час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
100 г |
|
300 г |
|
1 шт. |
|
2 гілочки |
|
40 г |
|
до смаку |
|
100 г |
Рис відварюємо, а тим часом смажимо цибулю і печінку та дрібно січемо їх разом зі свіжим базиліком. Змішуємо, додаємо відварений рис, сіль та перець. Формуємо з отриманої маси кульки розміром з волоський горіх.
Сир натираємо на дрібну тертку. Яйце збиваємо в піну.
Утворені кульки занурюємо в яйце, а потім паніруємо в сирі. Після чого викладаємо кульки на пергамент і випікаємо в духовці при температурі 220 °С протягом 10–15 хвилин до рум’яної скоринки. Подаємо гарячими.