Цільнозернова піца з куркою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 250 г
Борошно цільнозернове 250 г
Вода 150 г
Дріжджі живі 4 г
Сіль 6 г
Помідори чері 150 г
Соус песто 200 г
Фета 120 г
Моцарела 60 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розводимо у воді дріжджі і сіль та додаємо у просіяне борошно. Замішуємо тісто і залишаємо його в холодильнику на ніч у великій тарі (тісто може піднятися втричі).

  2. Відварюємо філе. Помідори чері нарізаємо половинками, фету та курку — великими кубиками.

  3. Дістаємо тісто, формуємо кульки розміром з кулак, присипаємо борошном та накриваємо рушником. Даємо тісту підійти 1 годину при кімнатній температурі.

  4. Розкачуємо тісто колом діаметром 30 см та змащуємо поверхню соусом. Розкладаємо помідори, курку і сир.

  5. Випікаємо в духовці при температурі 220 °С.