час приготування
3 години 30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
250 г |
|
250 г |
|
150 г |
|
4 г |
|
6 г |
|
150 г |
|
200 г |
|
120 г |
|
60 г |
Розводимо у воді дріжджі і сіль та додаємо у просіяне борошно. Замішуємо тісто і залишаємо його в холодильнику на ніч у великій тарі (тісто може піднятися втричі).
Відварюємо філе. Помідори чері нарізаємо половинками, фету та курку — великими кубиками.
Дістаємо тісто, формуємо кульки розміром з кулак, присипаємо борошном та накриваємо рушником. Даємо тісту підійти 1 годину при кімнатній температурі.
Розкачуємо тісто колом діаметром 30 см та змащуємо поверхню соусом. Розкладаємо помідори, курку і сир.
Випікаємо в духовці при температурі 220 °С.