Домашній курячий бульйон

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ніжка

Ніжка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Ніжка 2 шт.
Яйця 1 шт.
Лапша домашня 50 г
Цибуля порей 1 пучок
Сіль за смаком
Перець за смаком
Горох стручковий 50 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі ніжки вимити, покласти в каструлю, залити водою, посолити і зварити бульйон.

  2. Коли бульйон буде готовий – дістати ніжки і відокремити м'ясо від кістки.

  3. Розділити м'ясо на невеликі скибочки.

  4. У бульйон додати локшину (або макарони «павутинку»). Коли локшина буде готова, додати терте на дрібній тертці яйце, зелений горошок і куряче м'ясо.

  5. Наприкінці додати дрібно нарізану зелень. Подавати гарячим.