час приготування
50 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
4 шт |
|
100 г |
|
1/2 шт |
|
300 г (неочищені) |
|
1 ч. л. |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
20 г |
|
150 мл |
|
40 мл |
|
1 ст. л. |
Шпинат розморозити та підсмажити з дрібно нарізаною цибулею та вершковим маслом.
Куряче філе відбити, покрити охолодженим шпинатом, викласти креветки та згорнути рулетом.
Рулет щільно загорнути в харчову плівку, перев’язати ниткою та зварити на пару.
Тим часом приготувати соус: обсмажити панцирі креветок з нашаткованими очищеними овочами.
Додати томат, залити 500 мл води, кип’ятити 20 хвилин та процідити.
Отриманий бульйон випарити до стану сиропу, додати вершки, коньяк, злегка збити.
Готовий рулет звільнити від плівки, нарізати та подати з соусом.