Філе куряче зі шпинатом та креветками

Грецька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖6
Філе 4 шт
Шпинат заморожений 100 г
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Креветки салатні 300 г (неочищені)
Масло вершкове 1 ч. л.
Помідор 1 шт
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Морква 1/2 шт
Селера 20 г
Вершки 150 мл
Коньяк 40 мл
Олія рослинна 1 ст. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Шпинат розморозити та підсмажити з дрібно нарізаною цибулею та вершковим маслом.

  2. Куряче філе відбити, покрити охолодженим шпинатом, викласти креветки та згорнути рулетом.

  3. Рулет щільно загорнути в харчову плівку, перев’язати ниткою та зварити на пару.

  4. Тим часом приготувати соус: обсмажити панцирі креветок з нашаткованими очищеними овочами.

  5. Додати томат, залити 500 мл води, кип’ятити 20 хвилин та процідити.

  6. Отриманий бульйон випарити до стану сиропу, додати вершки, коньяк, злегка збити.

  7. Готовий рулет звільнити від плівки, нарізати та подати з соусом.