Швабський суп

Німецька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка – сімейна упаковка

Гомілка – сімейна упаковка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Ніжка 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1/2 шт.
Цибуля порей 1/2 стебла
Петрушка 20 г
Соєвий соус 25 г
Приправа вегета до смаку
Сіль до смаку
Горох стручковий 50 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Ніжки промити, відокремити м'ясо від кістки і нарізати соломкою.

  2. Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву, цибулю порей (білу частину) і стручковий горох нарізати дрібною соломкою.

  3. На керамічній або тефлоновій сковорідці (без олії) обсмажити куряче м'ясо, постійно помішуючи протягом 5-10 хвилин, потім додати ріпчасту цибулю.

  4. М'ясо з цибулею покласти в каструлю з киплячою водою і варити на середньому вогні 15 хвилин.

  5. Додати вегету, сіль і соєвий соус.

  6. Додати нарізані соломкою овочі і варити 10-15 хвилин.

  7. Після зняття з вогню додати дрібно посічену петрушку.