час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
4 шт |
|
2-3 зубці |
|
1 гілочка |
|
|
|
|
|
200 г |
|
2 шт |
|
1 ст. л. |
|
1 шт |
|
|
|
2 зубці |
|
|
|
1 шт |
Куряче філе очистити від зайвого жиру та жилок. Ножем зробити кишеньку. Відрізати шматочок моцарели продовгуватої форми.
Філе посолити, поперчити, додати спеції, трави та натерти олією (як зовні, так і всередині).
Помістити моцарелу всередину філе і заколоти зубочистками.
Обсмажити філе з обох боків на сковорідці на середньому вогні до красивої золотистої скоринки з додаванням трав і часнику прямо в сковорідку. Коли трави та часник почнуть злегка підгорати - їх потрібно видалити зі сковороди, щоб уникнути гіркоти.
Обсмажене філе помістити в духову шафу (при температурі 160-180 градусів) на 20-35 хвилин.
Готуємо гарнір. Баклажан вимити і розрізати вздовж і навпіл, натерти олією і помістити на 10-15 хвилин у духову шафу для запікання при температурі 160 градусів. Цибулю та болгарський перець нарізати дрібними кубиками, додати давлений часник і посічену зелень, все це посолити та поперчити. З готових половинок баклажана акуратно вийняти ложкою м'якоть, видалити насіння та нарізати м'якоть кубиками.
Важливо, щоб баклажан зовні залишився цілим. Нарізані овочі із зеленню та часником змішати з кубиками м’якоті з баклажана і цією сумішшю нафарширувати половинки баклажана.
Подавати гарнір до філе можна як теплим, так і холодним.