час приготування
25 хвилин
кількість
1персона
|
|
|
|
|
1 шт |
|
|
20 г |
|
|
20 г |
|
|
10 г |
|
|
1 шт. |
|
|
25 г |
|
|
(для смаження) |
Куряче філе розрізаємо по горизонталі, щоб вийшов тонкий пласт (можна підбити молоточком для шніцелів, якщо філе дуже товсте). На кожен шматок філе викладаємо скибочки сиру та шинки.
Загортаємо рулетиком і паніруємо в: борошні, яйці, сухарях.
Обсмажуємо рулетики в розігрітій олії до золотистої скоринки з усіх боків.
Перекладаємо рулетики на деко і доводимо до готовності в розігрітій духовці при 180°C протягом 5-7 хвилин.



