Гостренькі курячі ніжки по-тайськи з перцем чилі та лаймом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Соєвий соус 2 ст. л.
Часник 2 зубчики
Перець чилі 1 шт.
Корінь імбиру 20 г
Лайм 1 шт.
Цукор 40 г
Сушений перець чилі 1 ч. л.
Сіль, чорний перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо маринад, змішуючи соєвий соус, сушений перець чилі, сіль, чорний перець, часник та цукор.

  2. Натираємо цедру лайма та імбир на маленькій терці, дрібно нарізаємо перець чилі та додаємо ці інгредієнти до маринаду.

  3. Додаємо 2 ст. л. соку лайма.

  4. Маринуємо гомілки та запікаємо у духовці протягом 30 хв при температурі 200°С.