час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
3 шт. (без кістки) |
|
50 г |
|
250 г |
|
400 мл |
|
1 шт |
|
1 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
4-5 склянок |
Курячі стегна вимити, посолити і обсмажити з двох сторін на пательні до готовності.
Дістати їх і нарізати соломкою.
Бринзу натерти на крупній тертці. Змішати сир і м'ясо разом.
Замісити не круте, еластичне тісто і поставити його на 10 хвилин у холодильник.
Тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкачати в тонкий круглий пласт.
На середину коржа покласти начинку (близько 2-3 ст.л.)
Зібрати краї коржа до центру і ретельно защепити (начинка повинна бути в середині).
Перевернути корж швом вниз і досить тонко розкачати.
Смажити хачапурі на пательні з додаванням рослинної олії 5-7 хвилин з кожної сторони на середньому вогні.