Хачапурі з куркою

Грузинська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегно 3 шт. (без кістки)
Олія рослинна 50 г
Бринза 250 г
Для тіста
Кефір 400 мл
Яйця 1 шт
Сіль 1 ч. л.
Цукор 1 ч. л.
Сода 1 ч. л.
Борошно 4-5 склянок

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі стегна вимити, посолити і обсмажити з двох сторін на пательні до готовності.

  2. Дістати їх і нарізати соломкою.

  3. Бринзу натерти на крупній тертці. Змішати сир і м'ясо разом.

  4. Замісити не круте, еластичне тісто і поставити його на 10 хвилин у холодильник.

  5. Тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкачати в тонкий круглий пласт.

  6. На середину коржа покласти начинку (близько 2-3 ст.л.)

  7. Зібрати краї коржа до центру і ретельно защепити (начинка повинна бути в середині).

  8. Перевернути корж швом вниз і досить тонко розкачати.

  9. Смажити хачапурі на пательні з додаванням рослинної олії 5-7 хвилин з кожної сторони на середньому вогні.