Хачапурі з куркою та грибами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 300 г
Цибуля ріпчаста 50 г
Гриби 200 г
Сир сулугуні 600 г
Олія для смаження
Яйце куряче 4 шт.
Базилік для подачі
Тісто
Молоко тепле 200 г
Дріжджі сухі 5 г
Цукор 1 ч. л.
Борошно пшеничне 320 г
Масло вершкове 90 г
Сіль 1 дрібка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. У теплому молоці розводимо дріжджі, цукор, сіль, вершкове масло та половину борошна. Залишаємо на 10 хвилин. Потім додаємо решту борошна та замішуємо тісто. Формуємо кульку та залишаємо підніматися на 1,5–2 години.

  2. Тим часом приготуємо начинку. Нарізаємо середнім кубиком гриби, курку, цибулю та обсмажуємо все з додаванням солі та перцю. Охолоджуємо та змішуємо з тертим сиром.

  3. Вимішуємо тісто та знову формуємо кульку. Даємо підійти ще 30–40 хвилин.

  4. Після цього розкачуємо квадрат, викладаємо на середину начинку і закриваємо конвертом.

  5. Змащуємо яйцем та випікаємо при температурі 160 °С протягом 30–35 хвилин.