час приготування
35 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1/4 голівки |
|
4 скибочки |
|
50 г |
|
1/2 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе відварити в підсоленій воді, потім остудити і нарізати впоперек (товщина близько 1 см).
Овочі помити, помідор та огірок нарізати кружечками, айсберг порвати руками.
Тости запекти в тостері.
Приготувати соус: в мисці змішати майонез, сік половинки лимона і прованські трави.
Авокадо нарізати впоперек (сегментами).
Нижній тост змастити соусом, викласти огірок, потім курку, листя салату, а потім помідор і авокадо.
Другий тост так само змастити соусом і накрити зверху, трохи придавити.
Для міцності можна сколоти шпажкою.