Хрусткий тост з курочкою

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 1 шт
Авокадо 1/2 шт
Помідор 1 шт
Огірок 1 шт
Капуста «Айсберг» 1/4 голівки
Хліб для тостів 4 скибочки
Майонез 50 г
Лимон 1/2 шт
Прованські трави за смаком
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді, потім остудити і нарізати впоперек (товщина близько 1 см).

  2. Овочі помити, помідор та огірок нарізати кружечками, айсберг порвати руками.

  3. Тости запекти в тостері.

  4. Приготувати соус: в мисці змішати майонез, сік половинки лимона і прованські трави.

  5. Авокадо нарізати впоперек (сегментами).

  6. Нижній тост змастити соусом, викласти огірок, потім курку, листя салату, а потім помідор і авокадо.

  7. Другий тост так само змастити соусом і накрити зверху, трохи придавити.

  8. Для міцності можна сколоти шпажкою.