час приготування
2 години 30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
1 кг |
|
4 ст. л. |
|
225 г |
|
12 шт. |
|
6 зубчиків |
|
1 ст. л. |
|
200 г |
|
250 мл |
|
|
|
400 г |
|
200 г |
Для приготування кассуле нам знадобиться вогнетривка каструля, яку можна використовувати у духовці. Нагріваємо у ній олію та обсмажуємо гомілки до коричневої скоринки. Дістаємо і перекладаємо на тарілку. У каструлю кладемо гриби, цибулю, часник і обсмажуємо протягом 4 хвилин.
Повертаємо курку в каструлю, посипаємо борошном і готуємо ще 2 хвилини. Вливаємо вино і бульйон, доводимо до кипіння та додаємо букет трав. Приправляємо сіллю та перцем і додаємо квасолю та гарбуз, нарізаний кубиками.
Накриваємо каструлю кришкою і розміщуємо її на центральній поличці духовки. Готуємо кассуле дві години при 150 °С. Виймаємо, дістаємо букет гарні і подаємо страву на стіл гарячою.