Кебаб з томатною сальсою і рисом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Кебаб

Кебаб
Дізнатися більше

Складові

✖1
Кебаб курячий ТМ «Наша Ряба» 1 шт
Рис відварний 130 г
Масло вершкове 20 г
Сальса томатна
помідор 40 г
цибуля ріпчаста 8 г
кінза 2 г
сіль / перець / коріандр за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо томатну сальсу: подрібнюємо помідор, додаємо дрібно нарізану цибулю і кінзу, додаємо спеції (сіль, перець, мелений коріандр)

  2. Обсмажуємо кебаб до готовності, викладаємо на відварений рис заправлений вершковим маслом і додаємо томатну сальсу.