топ-рецепт

Кок-о-Вен

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілка 8 шт.
Печериці 300 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Вино червоне сухе 300 мл
Окорок «Тамбовський» 100 г
Борошно 2 ч. л.
Масло вершкове 20 г
Шавлія за смаком
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Кожну гомілку розрізати навпіл та обсмажити на олії, залити вином та тушкувати 30 хвилин.

  2. Шампіньйони розрізати на 4 частини та обсмажити разом з порізаною великими шматками цибулею.

  3. Окорок нарізати та обсмажити.

  4. Додати гриби та окорок до курки.

  5. Тушкувати усе разом ще 20 хвилин.

  6. Борошно обсмажити на вершковому маслі і додати до курки.

  7. Готувати ще 2-3 хвилини.

  8. При подачі посипати шавлією.