час приготування
1 година 15 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
3 шт |
|
100 мл |
|
10 скибок |
|
для смаження |
|
50 г |
|
300 г |
|
1/2 шт |
|
100 мл |
|
2 ч. л. |
|
1 шт |
|
для смаження |
Хліб для панірування нарізати кубиками і висушити в духовій шафі при температурі 80 градусів.
З хліба зняти шкоринку, замочити м’якоть у вершках.
З курячого філе та хліба приготувати фарш, додати в нього залишки вершків та м’яке вершкове масло, ретельно перемішати.
З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в кубиках підсушеного хліба, обсмажити на олії до золотистого кольору.
Довести котлети до готовності в духовій шафі.
Нарізані цибулю та шампіньйони обсмажити, посипати борошном, перемішати та влити в пательню вершки. Готувати, поки консистенція не стане густою.
Подавати котлети з грибним гарніром та нарізаним огірком.