Котлети «Пожарські»

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе мале

Філе мале
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 3 шт
Вершки 100 мл
Батон 10 скибок
Масло вершкове для смаження
Масло вершкове 50 г
Печериці 300 г
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Вершки 100 мл
Борошно 2 ч. л.
Огірок 1 шт
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Хліб для панірування нарізати кубиками і висушити в духовій шафі при температурі 80 градусів.

  2. З хліба зняти шкоринку, замочити м’якоть у вершках.

  3. З курячого філе та хліба приготувати фарш, додати в нього залишки вершків та м’яке вершкове масло, ретельно перемішати.

  4. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в кубиках підсушеного хліба, обсмажити на олії до золотистого кольору.

  5. Довести котлети до готовності в духовій шафі.

  6. Нарізані цибулю та шампіньйони обсмажити, посипати борошном, перемішати та влити в пательню вершки. Готувати, поки консистенція не стане густою.

  7. Подавати котлети з грибним гарніром та нарізаним огірком.