час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
1 кг |
|
1 шт. |
|
2 шт. |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
4 шт. |
|
3 ст. л. |
|
до смаку |
|
до смаку |
|
до смаку |
|
1 шт |
Овочі та крильця вимити, обсушити. Цибулю розрізати на чотири частини, розібрати на «пелюстки». Кабачок та моркву нарізати кружальцями, перець – четвертинками.
Нарізані овочі викласти в миску, додати сіль, перець та оливкову олію. Додати крильця, добре перемішати. Залишити все на деякий час, щоб утворився сік.
Розігріти духовку до 180 °С. В форму для запікання викласти крильця та овочі, залишивши рідину у миску. Запікати страву в духовці 20 хвилин. Закип'ятити овочевий сік, додати 1ч. л. пряних трав та влити приблизно півсклянки до страви.
Запікати ще 20 хвилин. Наприкінці поставити під гриль на 2-3 хвилини, щоб овочі підрум'янилися.
Перед подачею посипати страву подрібненою зеленою цибулею.