Крильця, запечені з овочами

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖4
Крило «Наша Ряба» 1 кг
Перець солодкий червоний 1 шт.
Морква 2 шт.
Кабачок 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картопля 4 шт.
Олія оливкова 3 ст. л.
Суміш пряних трав до смаку
Сіль до смаку
Перець до смаку
Перець солодкий помаранчевий 1 шт

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Овочі та крильця вимити, обсушити. Цибулю розрізати на чотири частини, розібрати на «пелюстки». Кабачок та моркву нарізати кружальцями, перець – четвертинками.

  2. Нарізані овочі викласти в миску, додати сіль, перець та оливкову олію. Додати крильця, добре перемішати. Залишити все на деякий час, щоб утворився сік.

  3. Розігріти духовку до 180 °С. В форму для запікання викласти крильця та овочі, залишивши рідину у миску. Запікати страву в духовці 20 хвилин. Закип'ятити овочевий сік, додати 1ч. л. пряних трав та влити приблизно півсклянки до страви.

  4. Запікати ще 20 хвилин. Наприкінці поставити під гриль на 2-3 хвилини, щоб овочі підрум'янилися.

  5. Перед подачею посипати страву подрібненою зеленою цибулею.