час приготування
60 хвилин
кількість
8персон
|
|
|
5 шт. (без кістки) |
|
300г |
|
2 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1-1/2 склянки |
|
5 шт |
|
1 зубчик |
|
10 г |
|
10 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Нарізати сало соломкою і обсмажити його кілька хвилин у казанку.
Додати м'ясо стегна, порізане на 4 частини.
Порізати цибулю, моркву, перець і помідори маленькими кубиками і додати до м'яса. Обсмажити 5-7 хвилин.
Залити це все 2,5 склянками води і протушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
Додати в казанок картоплю, порізану на дольки і варити 15 хвилин.
Додати пшоно і варити до готовності (близько 15-20 хвилин).
Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися близько 5-10 хвилин.
Перед подачею посипати рубаною зеленню і часником.