Куліш

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖8
Стегно 5 шт. (без кістки)
Сало 300г
Цибуля ріпчаста 2 шт
Морква 1 шт
Помідор 1 шт
Перець болгарський 1 шт
Пшоно 1-1/2 склянки
Картопля 5 шт
Часник 1 зубчик
Кріп 10 г
Петрушка 10 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Цукор за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізати сало соломкою і обсмажити його кілька хвилин у казанку.

  2. Додати м'ясо стегна, порізане на 4 частини.

  3. Порізати цибулю, моркву, перець і помідори маленькими кубиками і додати до м'яса. Обсмажити 5-7 хвилин.

  4. Залити це все 2,5 склянками води і протушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

  5. Додати в казанок картоплю, порізану на дольки і варити 15 хвилин.

  6. Додати пшоно і варити до готовності (близько 15-20 хвилин).

  7. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися близько 5-10 хвилин.

  8. Перед подачею посипати рубаною зеленню і часником.