Соковиті стегна «Селестіно»‎

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегна курячі «Наша Ряба» 4 шт.
Олія оливкова 100 г
Помідори чері 150 г
Гриби лисички 200 г
Вино біле 100 г
Коньяк 50 г
Часник 3 зубчики
Петрушка 2 гілочки
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі стегенця солимо, перчимо та відставляємо на 1 годину.

  2. Потім обсмажуємо з грибами на середньому вогні до рум’яної скоринки протягом 10–12 хвилин.

  3. Робимо інтенсивний вогонь та додаємо чері. Тепер наливаємо коньяк і підпалюємо його, щоб вигорів спирт. Далі додаємо вино і половину випарюємо. Приправляємо дрібно січеним часником і зеленю. Подаємо.