час приготування
30 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
2 шт |
|
1/2 шт |
|
1 шт |
|
10 г |
|
2 зубчики |
|
50 г |
|
50 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курячі грудки, болгарський перець і цибулину нарізати середньою соломкою.
З перцю чилі видалити насіння і нарізати кружечками. Часник нарізати дрібним кубиком.
На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, потім додати філе, потім болгарський перець, часник і перець чилі.
Залити вміст соєвим соусом і протушкувати протягом 3-5 хвилин.
Посолити і поперчити за смаком.
Подавати з будь-яким гарніром. Найкраще смакуватиме з рисом або картоплею.