Куряче кальцоне з сиром та інжиром

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегно куряче «Наша Ряба» 150 г
Крем-сир 200 г
Інжир 2 шт.
Помідор 1 шт.
Яйце куряче 1 шт.
Базилік 1 гілочка
Сіль, перець за смаком
Тісто
Борошно пшеничне 250 г
Вода 150 г
Дріжджі живі 4 г
Сіль 6 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розводимо у воді дріжджі і сіль та додаємо у просіяне борошно. Замішуємо тісто і ставимо його у холодильник на 1 годину. Поки тісто підходить, підсолюємо та смажимо стегна. Виймаємо тісто, формуємо з нього кульку, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо підходити на столі ще на 1,5 години. Потім знову місимо тісто, формуємо кульку та залишаємо ще на 30–50 хвилин.

  2. Стегна нарізаємо кубиками, помідор та інжир — кружальцями.

  3. Розкатуємо тісто колом. Складатимемо його у формі вареника, тому начинку кладемо посередині, але умовно поділивши навпіл.

  4. Викладаємо начинку: курочку, крем-сир, помідор, базилік, інжир. Солимо та перчимо. Закриваємо тісто, складаємо його і защипуємо краї тіста, завертаючи їх та утворюючи бортик.

  5. Змащуємо збитим яйцем та випікаємо при температурі 220 °С протягом 15 хвилин.