час приготування
1 година 20 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
8 шт. |
|
1 шт. |
|
3 ст. л. |
|
1000 мл |
|
1 шт. |
|
5 ст. л. |
|
100 г |
|
1/4 пучка |
Курячі гомілки запекти в духовій шафі без додавання олії.
Ковбасу, цибулю та зелений перець нарізати кубиками.
У сотейнику з товстими стінками змішати борошно та олію, інтенсивно розмішуючи, обсмажити до коричневого кольору.
Додати ковбасу, цибулю, перець, смажити разом ще декілька хвилин.
Додати бульйон і варити, поки загусне.
Отриманим соусом залити гомілки та тушкувати 10 хвилин.
Перед подачею посипати готову страву нашаткованою кінзою.