топ-рецепт

Курячі гомілки в креольському стилі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілка 8 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Борошно 3 ст. л.
Бульйон курячий 1000 мл
Перець болгарський 1 шт.
Олія рослинна 5 ст. л.
Ковбаса «Баликова» 100 г
Кінза 1/4 пучка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі гомілки запекти в духовій шафі без додавання олії.

  2. Ковбасу, цибулю та зелений перець нарізати кубиками.

  3. У сотейнику з товстими стінками змішати борошно та олію, інтенсивно розмішуючи, обсмажити до коричневого кольору.

  4. Додати ковбасу, цибулю, перець, смажити разом ще декілька хвилин.

  5. Додати бульйон і варити, поки загусне.

  6. Отриманим соусом залити гомілки та тушкувати 10 хвилин.

  7. Перед подачею посипати готову страву нашаткованою кінзою.