час приготування
20 хвилин
кількість
3-4персони
|
|
|
1 упаковка |
|
40 г |
|
3 шт |
|
50 г |
|
50 г |
|
50 г |
|
60 г |
|
50 г |
|
50 г |
|
40 г |
|
100 г |
|
20 г |
|
за смаком |
До стріпсів додаємо сіль та перець, перемішуємо.
Готуємо паніровку: подрібнюємо хлібці та начоси, змішуємо з тертим пар- мезаном.
Нарізаємо овочі паличками довжиною 7 см та занурюємо в холодну воду на 5 хвилин.
Яйця збиваємо в піну та підсолюємо за смаком.
Паніруємо курячі стріпси у 3 кроки: спочатку в крохмалі, потім опускаємо в яєчну суміш, за тим — в панірувальну суміш. Викладаємо стріпси на пергамент та запікаємо 20 хв у розігрітій до 200 °C духовці (також можна смажити у фритюрі).
Готуємо соус: довести вершки до кипіння у сотейнику, додати тертий сир та перемішати вінчиком.
Готові стріпси викладаємо на тарілку з овочами та соусом і подаємо на стіл.