Курячі стріпси із сиром

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стрипси з філе

Стрипси з філе
Дізнатися більше

Складові

✖3-4
Стріпси курячі «Наша Ряба» 1 упаковка
Крохмаль 40 г
Яйця 3 шт
Сир пармезан 50 г
Хлібці або сухарі 50 г
Начоси 50 г
Перець солодкий червоний 60 г
Морква 50 г
Селера стебло 50 г
Огірок свіжий 40 г
Соус
Вершки 33% 100 г
Пармезан 20 г
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. До стріпсів додаємо сіль та перець, перемішуємо.

  2. Готуємо паніровку: подрібнюємо хлібці та начоси, змішуємо з тертим пар- мезаном.

  3. Нарізаємо овочі паличками довжиною 7 см та занурюємо в холодну воду на 5 хвилин.

  4. Яйця збиваємо в піну та підсолюємо за смаком.

  5. Паніруємо курячі стріпси у 3 кроки: спочатку в крохмалі, потім опускаємо в яєчну суміш, за тим — в панірувальну суміш. Викладаємо стріпси на пергамент та запікаємо 20 хв у розігрітій до 200 °C духовці (також можна смажити у фритюрі).

  6. Готуємо соус: довести вершки до кипіння у сотейнику, додати тертий сир та перемішати вінчиком.

  7. Готові стріпси викладаємо на тарілку з овочами та соусом і подаємо на стіл.