Курячий пиріг з фініками та мандаринами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Четвертина задня

Четвертина задня
Дізнатися більше

Складові

✖4
Четвертина куряча «Наша Ряба» 2 шт.
Тісто листкове дріжджове 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Фініки 100 г
Мандарини 5 шт.
Сіль, перець за смаком
Олія оливкова для смаження
Яйце куряче 1 шт.
Кунжут 30 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цибулю нарізаємо кубиками, фініки відділяємо від кісточок та підсмажуємо з цибулею на оливковій олії до м’якості. Додаємо сіль та перець.

  2. Курочку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Відділяємо м’ясо від кісток, подрібнюємо в блендері та змішуємо з цибулею і фініками.

  3. Розкатуємо 2 шматки тіста та один закладаємо у форму, попередньо змастивши її маслом.

  4. Викладаємо начинку та накриваємо іншим шматком тіста. Робимо проколи виделкою, змазуємо збитим яйцем і запікаємо в духовці 35–40 хвилин при температурі 160 °С.