час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
2 шт. |
|
400 г |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
5 шт. |
|
за смаком |
|
для смаження |
|
1 шт. |
|
30 г |
Цибулю нарізаємо кубиками, фініки відділяємо від кісточок та підсмажуємо з цибулею на оливковій олії до м’якості. Додаємо сіль та перець.
Курочку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Відділяємо м’ясо від кісток, подрібнюємо в блендері та змішуємо з цибулею і фініками.
Розкатуємо 2 шматки тіста та один закладаємо у форму, попередньо змастивши її маслом.
Викладаємо начинку та накриваємо іншим шматком тіста. Робимо проколи виделкою, змазуємо збитим яйцем і запікаємо в духовці 35–40 хвилин при температурі 160 °С.