час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
100 г |
|
1 шт. |
|
50 г |
|
300 г |
|
4 шт. |
|
4 шт. |
|
20 г |
|
50 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
80 г |
|
50 г |
|
20 г |
|
150 г |
|
за смаком |
Нарізаємо моркву вздовж навпіл, цибулю – скибочками на 8 частин, гарбуз – великими скибками товщиною 3 см, шарон – на 4 частини. Гомілку протикаємо виделкою, щоб скоріше проникав маринад. Тепер маринуємо все це олією, розмарином та часником, додаємо сіль за смаком. Розігріваємо духовку до 200 °С.
Тим часом готуємо соус. Вінчиком змішуємо олію з гірчицею та оцтом, збиваючи до однорідного стану. Потім додаємо варення та червоний перець (кількість оцту залежить від кількості цукру у варенні, тому доводимо до смаку).
Духовка розігрілась, тож, застеливши пергаментом деко і виклавши замариновані інгредієнти, ставимо їх запікатися при температурі 175 °С протягом 25 хвилин.
Дістаємо страву з духовки та викладаємо на тарілку з листям салату. Зверху викладаємо фету, поливаємо соусом та посипаємо смаженим насінням гарбуза.