топ-рецепт

Гомілка з гарбузом та шароном

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілки курячі «Наша Ряба» 4 шт.
Сир фета 100 г
Цибуля синя 1 шт.
Мікс салату 50 г
Гарбуз 300 г
Шарон 4 шт.
Морква 4 шт.
Насіння гарбуза смажене 20 г
Олія оливкова 50 г
Розмарин, часник за смаком
Сіль за смаком
Соус
Варення малинове 80 г
Гірчиця негостра 50 г
Оцет винний 20 г
Олія рослинна 150 г
Перець червоний за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо моркву вздовж навпіл, цибулю – скибочками на 8 частин, гарбуз – великими скибками товщиною 3 см, шарон – на 4 частини. Гомілку протикаємо виделкою, щоб скоріше проникав маринад. Тепер маринуємо все це олією, розмарином та часником, додаємо сіль за смаком. Розігріваємо духовку до 200 °С.

  2. Тим часом готуємо соус. Вінчиком змішуємо олію з гірчицею та оцтом, збиваючи до однорідного стану. Потім додаємо варення та червоний перець (кількість оцту залежить від кількості цукру у варенні, тому доводимо до смаку).

  3. Духовка розігрілась, тож, застеливши пергаментом деко і виклавши замариновані інгредієнти, ставимо їх запікатися при температурі 175 °С протягом 25 хвилин.

  4. Дістаємо страву з духовки та викладаємо на тарілку з листям салату. Зверху викладаємо фету, поливаємо соусом та посипаємо смаженим насінням гарбуза.