Курячий шашлик по-грецьки з соусом

Грецька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 450 г розрізати на 24 частини
Цукіні 1 шт. розрізати на 16 частин
Печериці 450 г
Цибуля червона 1 шт.
Перець болгарський 2 шт.
Олія оливкова 2 ст. л.
Орегано 1 ч. л.
Винний оцет 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Нарізаний сир фета 200 г
Йогурт натуральний 1/4 склянки
М’ята 30 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. У контейнері перемішати курку, цукіні, цибулю, перець, олію, орегано і 2 столові ложки оцту, приправити ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки перцю. Маринувати при кімнатній температурі протягом 30 хв.

  2. Нагріти гриль до середньої температури.

  3. Замочити вісім дерев'яних шпажок у воді на 15 хвилин.

  4. На кожну шпажку нанизати шматочки курки, скибочки цукіні та перцю, гриби і цибулю.

  5. Смажити шашлики на грилі, поки курка не буде готова.

  6. Приготувати соус: у кухонному комбайні змішати сир фета, йогурт, м'яту і столову ложку оцту до отримання однорідної маси.

  7. Подавати готовий шашлик з соусом.