час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
450 г розрізати на 24 частини |
|
1 шт. розрізати на 16 частин |
|
450 г |
|
1 шт. |
|
2 шт. |
|
2 ст. л. |
|
1 ч. л. |
|
3 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
200 г |
|
1/4 склянки |
|
30 г |
У контейнері перемішати курку, цукіні, цибулю, перець, олію, орегано і 2 столові ложки оцту, приправити ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки перцю. Маринувати при кімнатній температурі протягом 30 хв.
Нагріти гриль до середньої температури.
Замочити вісім дерев'яних шпажок у воді на 15 хвилин.
На кожну шпажку нанизати шматочки курки, скибочки цукіні та перцю, гриби і цибулю.
Смажити шашлики на грилі, поки курка не буде готова.
Приготувати соус: у кухонному комбайні змішати сир фета, йогурт, м'яту і столову ложку оцту до отримання однорідної маси.
Подавати готовий шашлик з соусом.