топ-рецепт

Цибулевий суп із гомілкою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілки курячі «Наша Ряба» 4 шт.
Букет гарні (1 лавровий лист, 1 гілочка чебрецю, селера, петрушка і шавлія, зв’язані в щільний букет)
Сіль, перець за смаком
Вода 1 л
Цибуля ріпчаста 4 шт.
Сода 1 ст. л.
Масло вершкове 30 г
Грінка багет 4 шт.
Сир твердий 100 г
Петрушка для прикрашання

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. З курки відварюємо бульйон з додаванням букета гарні.

  2. Цибулю нарізаємо півкільцями та припускаємо на вершковому маслі до рум’яності. Тоді додаємо соду і тушкуємо, помішуючи, ще 5–10 хвилин. Цибуля має почати перетворюватись на соус. Після цього подрібнюємо її блендером та перетираємо через сито.

  3. Перетерту цибулю розбавляємо бульйоном та розливаємо по супниках.

  4. Натираємо сир на грінки. Кладемо кожну грінку зверху на суп і одразу ставимо запікатися при температурі 220 °С до рум’яної скоринки (приблизно 15 хвилин).