час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
|
|
за смаком |
|
1 л |
|
4 шт. |
|
1 ст. л. |
|
30 г |
|
4 шт. |
|
100 г |
|
для прикрашання |
З курки відварюємо бульйон з додаванням букета гарні.
Цибулю нарізаємо півкільцями та припускаємо на вершковому маслі до рум’яності. Тоді додаємо соду і тушкуємо, помішуючи, ще 5–10 хвилин. Цибуля має почати перетворюватись на соус. Після цього подрібнюємо її блендером та перетираємо через сито.
Перетерту цибулю розбавляємо бульйоном та розливаємо по супниках.
Натираємо сир на грінки. Кладемо кожну грінку зверху на суп і одразу ставимо запікатися при температурі 220 °С до рум’яної скоринки (приблизно 15 хвилин).