час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
|
|
300 г |
|
|
140 г |
|
|
100 г |
|
|
85 г |
|
|
100 г |
|
|
40 г |
|
|
50 г |
|
|
50 г |
|
|
20 г |
|
|
20 г |
|
|
20 г |
|
|
40 г |
|
|
2 зубчики |
|
|
50 г |
|
|
120 г |
|
|
до смаку |
Куряче філе замаринувати на 30-40 хвилин у суміші оливкової олії, часнику, солі та спецій (можна додати кумин і паприку для смаку).
Підсмажити курку на грилі або сковороді до золотистої скоринки. Після цього порізати її на невеликі шматочки.
Булгур відварити відповідно до інструкцій на упаковці, охолодити.
Капусту, огірок, помідори, перець, цибулю, селери та гранат нарізати дрібними шматочками. Зелень (м'ята, кінза, базилік, петрушка) подрібнити.
У великій мисці змішати всі овочі, зерна граната та булгур. Додати куряче філе, зелень та часник. Заправити оливковою олією, додати кумин і сіль за смаком.
Перемішати салат і подати одразу після приготування, посипати додатково свіжими листками м'яти або кінзи для прикраси.



