час приготування
60 хвилин
кількість
3персони
|
|
|
500 г |
|
60 г |
|
60 г |
|
30 г |
|
50 г |
|
(для смаження) |
|
50 г |
|
130 г |
|
110 г |
|
за смаком |
|
250 г |
|
25 г |
|
|
|
1 шт |
|
за смаком |
Нарізаємо кубиком моркву, цибулю, часник і обсмажуємо кілька хвилин. Додаємо рублене філе ТМ «Наша Ряба» і ще обсмажуємо кілька хвилин. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, прованські трави. Готуємо 5-10 хв (овочі повинні бути м'які).
Картоплю і баклажан нарізаємо кружечками по 3 см і обсмажуємо до готовності, солимо і перчимо.
Готуємо соус Бешамель: в сотейнику топимо вершкове масло, додаємо борошно, заливаємо молоком і доводимо до кремової консистенції. Додаємо яйце і перемішуємо додавши сіль / перець, мускатний горіх - за смаком.
У форму для запікання викладаємо обсмажену картоплю (покривши все дно) на картоплю висипаємо заготовку з курячого філе, зверху викладаємо обсмажені баклажани і заливаємо соусом Бешамель, посипаємо тертим сиром, запікаємо в духовці 180-200 ° C 30 хвилин.