Мусака з баклажанами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе рублене для котлет

Філе рублене для котлет
Дізнатися більше

Складові

✖3
Філе рублене для котлет ТМ «Наша Ряба» 500 г
Морква 60 г
Цибуля ріпчаста 60 г
Часник 30 г
Томатна паста 50 г
Олія (для смаження)
Сир 50 г
Картопля 130 г
Баклажан 110 г
Сіль / перець / прованські трави за смаком
Соус Бешамель (250 г)
молоко 250 г
борошно 25 г
масло вершкове
яйце 1 шт
мускатний горіх / сіль / перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Нарізаємо кубиком моркву, цибулю, часник і обсмажуємо кілька хвилин. Додаємо рублене філе ТМ «Наша Ряба» і ще обсмажуємо кілька хвилин. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, прованські трави. Готуємо 5-10 хв (овочі повинні бути м'які).

  2. Картоплю і баклажан нарізаємо кружечками по 3 см і обсмажуємо до готовності, солимо і перчимо.

  3. Готуємо соус Бешамель: в сотейнику топимо вершкове масло, додаємо борошно, заливаємо молоком і доводимо до кремової консистенції. Додаємо яйце і перемішуємо додавши сіль / перець, мускатний горіх - за смаком.

  4. У форму для запікання викладаємо обсмажену картоплю (покривши все дно) на картоплю висипаємо заготовку з курячого філе, зверху викладаємо обсмажені баклажани і заливаємо соусом Бешамель, посипаємо тертим сиром, запікаємо в духовці 180-200 ° C 30 хвилин.