Ніжки у фользі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Ніжка

Ніжка
Дізнатися більше

Складові

✖2
Ніжка 2 шт
Помідор 1 шт
Цукіні 1/2 шт
Перець болгарський 1/2 шт
Цибуля червона 1/2 шт
Баклажан 1/2 шт
Олія рослинна 100 г
Лавровий лист 2 шт
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Ніжки промити і обсушити.

  2. Помідори, цукіні, баклажан і червону цибулю нарізати півкільцями.

  3. Із перцю видалити насіння і нарізати соломкою.

  4. У мисці змішати овочі, посолити і поперчити.

  5. Ніжки посолити, поперчити і натерти рослинною олією.

  6. Під шкіру кожної ніжки покласти лавровий лист.

  7. Ніжки обкласти овочами і щільно загорнути у фольгу, так щоб овочі були з двох сторін.

  8. Запікати на вугіллі (або у вугіллі, як картоплю) близько 30-40 хвилин.