час приготування
1 година
кількість
2персони
|
|
|
2 шт |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 шт |
|
100 г |
|
2 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
Ніжки промити і обсушити.
Помідори, цукіні, баклажан і червону цибулю нарізати півкільцями.
Із перцю видалити насіння і нарізати соломкою.
У мисці змішати овочі, посолити і поперчити.
Ніжки посолити, поперчити і натерти рослинною олією.
Під шкіру кожної ніжки покласти лавровий лист.
Ніжки обкласти овочами і щільно загорнути у фольгу, так щоб овочі були з двох сторін.
Запікати на вугіллі (або у вугіллі, як картоплю) близько 30-40 хвилин.