Печеня з курячими гомілками та овочами – те, що треба для теплої родинної вечері

Більше рецептів шукайте на сайті: smachnonews.24tv.ua

Вітаємо вас із зимовими святами! 

Нехай святкові дні принесуть вам радість, багато тепла в родинних обіймах, надію та мир.
Бережіть себе та даруйте найсмачніші моменти близьким.

З любовʼю,
Наша Ряба Апетитна Серце з рук

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілки «Делі» зі спецією карі

Гомілки «Делі» зі спецією карі
Дізнатися більше

Складові

✖4
Курячі гомілки «Делі» ТМ «Наша Ряба Апетитна» 1 кг
Картопля 2 шт.
Морква 2 шт.
Томатна паста 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія 4 ст. л.
Свіжа зелень петрушки чи кінзи до смаку
Сіль до смаку
Перець чорний до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розігріваємо духовку до 180 °С.

  2. На сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажуємо нарізану кубиком цибулю. Додаємо моркву, подрібнену на довільні шматочки. Присмачуємо спеціями і смажимо 4 – 5 хвилин.

  3. Перекладаємо у жаротривку форму овочі, нарізану картоплю великими шматками та гомілки.

  4. Вливаємо томатну пасту, розбавлену з водою, та готуємо страву в духовці 30 хвилин.

  5. Перед подачею курячі гомілки посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.