Пікантні курячі ніжки з трьома видами гірчиці і чебрецем

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Гірчиця негостра 3 ст. л.
Гірчиця гостра 1 ст. л.
Гірчиця діжонська 2 ст. л.
Чебрець 2 гілочки
Сіль, перець за смаком
Вершки 30% 50 мл

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Готуємо маринад, змішуючи три види гірчиці, чебрець, вершки і сіль (варіюйте гостроту маринаду за рахунок різних видів гірчиці).

  2. Змащуємо гомілки маринадом.

  3. Залишаємо на годину у холодильнику.

  4. Запікаємо у духовці протягом 30 хв при температурі 190°С.