Пряні курячі ніжки по-індійськи з карі та морквою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Кумин 1 ч. л.
Коріандр 1 ч. л.
Імбир сушений 1 ч. л.
Паприка сушена 1 ч. л.
Сіль, чорний перець по 1 ч. л.
Часник сушений 1 ч. л.
Порошок кориці 1 ч. л.
Лимонний сік 3 ч. л.
Вода 50 мл
Морква 200 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Подрібнюємо у блендері всі інгредієнти, крім м’яса та моркви.

  2. Маринуємо курку в отриманій суміші.

  3. Залишаємо на 1 годину в холодильнику.

  4. Нарізаємо моркву брусочками і викладаємо на деко разом із куркою.

  5. Запікаємо у духовці протягом 30 хв при температурі 190°С.