Роті з куркою, персиками та сиром

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Борошно пшеничне 150 г
Чай зелений 75 мл
Яйце куряче 1 шт.
Начинка
Філе куряче «Наша Ряба» 200 г
Персики 200 г
Сир твердий 200 г
Петрушка 10 г
Сіль, перець до смаку
Олія для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Заварюємо зелений чай, охолоджуємо його та змішуємо з курячим яйцем, збиваючи в піну. Поступово всипаємо просіяне борошно та замішуємо тісто. Формуємо з нього кульку та ставимо на одну годину в холодильник у накритій харчовою плівкою мисці.

  2. Персики нарізаємо кубиками.

  3. Сир натираємо на велику тертку, а петрушку дрібно січемо.

  4. Філе відварюємо, нарізаємо дрібними кубиками та змішуємо з сиром, персиками і петрушкою.

  5. Тепер дістаємо тісто з холодильника і, відщипуючи шматочки, розтягуємо їх у висячому положенні в різні боки та утворюємо тоненькі млинці. Закладаємо в них начинку і смажимо на змащеній олією розігрітій пательні. Подаємо на стіл.