час приготування
1 година 20 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
150 г |
|
75 мл |
|
1 шт. |
|
200 г |
|
200 г |
|
200 г |
|
10 г |
|
до смаку |
|
для смаження |
Заварюємо зелений чай, охолоджуємо його та змішуємо з курячим яйцем, збиваючи в піну. Поступово всипаємо просіяне борошно та замішуємо тісто. Формуємо з нього кульку та ставимо на одну годину в холодильник у накритій харчовою плівкою мисці.
Персики нарізаємо кубиками.
Сир натираємо на велику тертку, а петрушку дрібно січемо.
Філе відварюємо, нарізаємо дрібними кубиками та змішуємо з сиром, персиками і петрушкою.
Тепер дістаємо тісто з холодильника і, відщипуючи шматочки, розтягуємо їх у висячому положенні в різні боки та утворюємо тоненькі млинці. Закладаємо в них начинку і смажимо на змащеній олією розігрітій пательні. Подаємо на стіл.