Медова курочка в кунжуті

Користь
Дітям варто пропонувати страви, не лише корисні, а й смачні, гарно оформлені та різноманітні. Смакові вподобання дітей формують з урахуванням сімейних традицій та індивідуальних особливостей кожної дитини. Ознайомлювати дитину з новими смаками потрібно індивідуально — це як «прищеплювати» правильну харчову поведінку на довгі роки життя. М’ясо гомілки, заправлене солодким маринадом зі спеціями, — правильна страва для формування позитивної харчової поведінки.
Дієтологи підрахували, що харчування школярів у першій половині дня повинно забезпечити 60% добової енергетичної потреби, а за вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних солей і мікроелементів — 50—60% рекомендованих добових фізіологічних норм. Ланч-бокс зі смачним м’ясом, овочами на вибір і гілочкою винограду зробить значний енергетичний і поживний внесок під час шкільних занять.

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖2
Гомілка 2 шт.
Сіль до смаку
Мелений перець
Сухий часник щіпка
Мед 20 мл
Тепла вода 50 мл
Чорний кунжут щіпка
Виноград
Помідори чері
Мініморква

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Гомілку викладіть на деко, посипте сіллю, перцем, сухим часником.

  2. Запікайте 20 хвилин за температури 180 °С.

  3. Мед розведіть водою, після випікання щіточкою змастіть ніжки й посипте кунжутом.

  4. У ланч-бокс складіть з виноградом, помідорками чері й морквою.