час приготування
30 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
2 шт. |
|
20 шт. |
|
1 шт. |
|
200 г |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1 ст. л. |
|
50-60 г |
|
7-8 гілочок |
|
1 шт. |
Куряче філе очистити від плівки і зайвого жиру, промити.
Відварити м'ясо в підсоленій воді. Дати трохи охолонути і нарізати смужками 0,5х0,5 см і завдовжки 3-4 см.
Помідори черрі розрізати навпіл.
Болгарський перець і капусту «Айсберг» нарізати такими ж смужками, як і куряче філе.
Стручкову квасолю кинути в окріп, дати закипіти воді й одразу охолодити в холодній воді або покласти в лід.
Приготувати гірчично-апельсиновий соус: гірчицю змішати з соком апельсина і тоненьким струменем влити оливкову олію, постійно помішуючи вінчиком до утворення однорідної консистенції.
Усі інгредієнти (перець, філе, квасолю і помідор черрі) змішати в мисці з гірчично-апельсиновою заправкою.
При подачі викласти салат за допомогою круглого металевого кільця і прикрасити пишним букетом петрушки.