Салат «Барви дитинства»

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖6
Філе 2 шт.
Помідори черрі 20 шт.
Перець болгарський 1 шт.
Квасоля стручкова 200 г
Олія оливкова 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Гірчиця «Європейська» 1 ст. л.
Апельсиновий сік 50-60 г
Петрушка 7-8 гілочок
Капуста «Айсберг» 1 шт.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе очистити від плівки і зайвого жиру, промити.

  2. Відварити м'ясо в підсоленій воді. Дати трохи охолонути і нарізати смужками 0,5х0,5 см і завдовжки 3-4 см.

  3. Помідори черрі розрізати навпіл.

  4. Болгарський перець і капусту «Айсберг» нарізати такими ж смужками, як і куряче філе.

  5. Стручкову квасолю кинути в окріп, дати закипіти воді й одразу охолодити в холодній воді або покласти в лід.

  6. Приготувати гірчично-апельсиновий соус: гірчицю змішати з соком апельсина і тоненьким струменем влити оливкову олію, постійно помішуючи вінчиком до утворення однорідної консистенції.

  7. Усі інгредієнти (перець, філе, квасолю і помідор черрі) змішати в мисці з гірчично-апельсиновою заправкою.

  8. При подачі викласти салат за допомогою круглого металевого кільця і прикрасити пишним букетом петрушки.