Салат з м’якоттю курячого стегна та ананасом

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖6
Стегно 10 шт.
Ананас 1/2 шт.
Перець болгарський 2 шт.
Каррі 1/2 ч. л.
Майонез 1/2 склянки
Цибуля порей 2 шт.
Кінза 1/4 пучка
Базилік 1/4 пучка
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Перець запекти в духовій шафі при температурі 250 градусів до обвуглювання, потім опустити в солону воду та зняти шкірку, видалити насіння.

  2. Перець нарізати квадратиками 2х2 см.

  3. Зі стегенець зняти шкіру, зрізати м’якоть, порізати, обсмажити, охолодити.

  4. З половини ананаса видалити м’якоть та нарізати її.

  5. Порошок каррі змішати з майонезом.

  6. У окремій посудині з’єднати м’якоть курки, перець, ананас, майонез, нашатковану зелень, цибулю, все перемішати.