час приготування
45 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
10 шт. |
|
1/2 шт. |
|
2 шт. |
|
1/2 ч. л. |
|
1/2 склянки |
|
2 шт. |
|
1/4 пучка |
|
1/4 пучка |
|
для смаження |
Перець запекти в духовій шафі при температурі 250 градусів до обвуглювання, потім опустити в солону воду та зняти шкірку, видалити насіння.
Перець нарізати квадратиками 2х2 см.
Зі стегенець зняти шкіру, зрізати м’якоть, порізати, обсмажити, охолодити.
З половини ананаса видалити м’якоть та нарізати її.
Порошок каррі змішати з майонезом.
У окремій посудині з’єднати м’якоть курки, перець, ананас, майонез, нашатковану зелень, цибулю, все перемішати.