час приготування
2 години 45 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
4 шт |
|
100 мл |
|
1 ст.л. |
|
1 ст. л. |
|
2 см |
|
2 ч. л. |
|
2 шт |
|
1 шт |
|
2 шт |
|
1 шт |
|
за смаком |
|
для смаження |
Куряче філе нарізати вздовж тонкими смугами.
Замаринувати в соєвому соусі з додаванням кунжутної олії, тертого імбиру, подрібненого гіркого перцю та цукру протягом двох годин.
Надягнути філе на шпажки гармошкою, чергуючи зі шматочками солодкого перцю.
Обсмажити на олії, наприкінці смаження посипати кунжутом.
Подавати зі шматочками овочів та лимоном.