Шашлички у східному стилі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖6
Філе 4 шт
Соєвий соус 100 мл
Олія кунжутна 1 ст.л.
Кунжут білий 1 ст. л.
Корінь імбиру свіжий 2 см
Цукор 2 ч. л.
Морква 2 шт
Огірок 1 шт
Перець болгарський 2 шт
Лимонний сік 1 шт
Перець за смаком
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе нарізати вздовж тонкими смугами.

  2. Замаринувати в соєвому соусі з додаванням кунжутної олії, тертого імбиру, подрібненого гіркого перцю та цукру протягом двох годин.

  3. Надягнути філе на шпажки гармошкою, чергуючи зі шматочками солодкого перцю.

  4. Обсмажити на олії, наприкінці смаження посипати кунжутом.

  5. Подавати зі шматочками овочів та лимоном.