час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
2 шт |
|
1 шт |
|
1/2 шт |
|
1/2 стебла |
|
20 г |
|
25 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
50 г |
Ніжки промити, відокремити м'ясо від кістки і нарізати соломкою.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву, цибулю порей (білу частину) і стручковий горох нарізати дрібною соломкою.
На керамічній або тефлоновій сковорідці (без олії) обсмажити куряче м'ясо, постійно помішуючи протягом 5-10 хвилин, потім додати ріпчасту цибулю.
М'ясо з цибулею покласти в каструлю з киплячою водою і варити на середньому вогні 15 хвилин.
Додати вегету, сіль і соєвий соус.
Додати нарізані соломкою овочі і варити 10-15 хвилин.
Після зняття з вогню додати дрібно посічену петрушку.