Смажена куряча грудинка

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Курочка су-від

Курочка су-від
Дізнатися більше

Складові

✖2
Курочка су-від ТМ Наша Ряба 1 шт
олія рослинна 100 г
гриби 60 г
цибуля ріпчаста 50 г
часник 20 г
вершки 100 г
пюре картопляне 200 г
броколі 30 г
помідор чері 20 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курочку су-від ТМ «Наша Ряба» дістаємо із вакуум-пакету, м’ясний сік виливаємо в посуд, де будемо готувати грибний соус

  2. Курочку су-від кладемо на розігріту сковорідку з рослинною олією шкірою донизу і обсмажуємо до золотистого кольору. Перевертаємо і смажимо ще декілька хвилин (можемо поставити в духовку на декілька хвилин)

  3. Обсмажуємо в сотейнику цибулю, гриби, часник

  4. Додаємо вершки і м’ясний сік та варимо до густої консистенції - отримуємо соус

  5. Подаємо з картопляним пюре, поливаємо соусом, прикрашаємо відвареною броколі та томатами чері