Стегно без кістки «по-французьки»

Французька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегно без кістки 8 шт
Сир «Моцарела» 2 великі кульки
Помідор 3 шт
Оливки чорні декілька штук
Сіль за смаком
Перець по вкусу

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Стегна обмити, обсушити. Посолити та поперчити з двох сторін. Шкірку злегка прибити борошном. Стегно швидко присмажити на гарячій сковорідці тільки з боку шкірки.

  2. Розігріти духову шафу до 180 градусів, деко застелити фольгою, змастити її олією. Моцарелу та помідори нарізати кружальцями.

  3. Викласти стегна на деко шкіркою донизу, поставити в духовку та запікати 15 хвилин. Потім витягти, викласти на кожне стегно кружальце моцарели та помідора. Зверху прикрасити тоненьким зрізом оливки.

  4. Поставити в духову шафу і запікати ще 15 хвилин.