час приготування
50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
8 шт |
|
2 великі кульки |
|
3 шт |
|
декілька штук |
|
за смаком |
|
по вкусу |
Стегна обмити, обсушити. Посолити та поперчити з двох сторін. Шкірку злегка прибити борошном. Стегно швидко присмажити на гарячій сковорідці тільки з боку шкірки.
Розігріти духову шафу до 180 градусів, деко застелити фольгою, змастити її олією. Моцарелу та помідори нарізати кружальцями.
Викласти стегна на деко шкіркою донизу, поставити в духовку та запікати 15 хвилин. Потім витягти, викласти на кожне стегно кружальце моцарели та помідора. Зверху прикрасити тоненьким зрізом оливки.
Поставити в духову шафу і запікати ще 15 хвилин.