Суфле сирне з куркою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе стегна

Філе стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе стегна «Наша Ряба» 200 г
Масло вершкове 2 ст. л.
Мука пшенична ½ склянки
Цукор 1 ч. л.
Розпушувач 1 ч. л.
Яйце 6 шт.
Молоко 1 склянка
Сіль, перець до смаку
Сир 1 склянка
Сир твердий 350 г
Крем-сир 1/3 склянки
Цибуля ріпчаста 50 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Філе стегна нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді. Потім смажимо цибулю.

  2. Розігріваємо духовку до 175 °С, а тим часом беремо форму для випікання розміром приблизно 30 x 20 см і змащуємо її вершковим маслом. У мисці змішуємо просіяне борошно, цукор і розпушувач. Посередині робимо ямку і додаємо туди збиті яйця, молоко, дрібку солі та перець. Добре все це збиваємо.

  3. У збиту суміш додаємо сир, тертий твердий сир, а також курку та цибулю. Потім додаємо невеликі шматочки вершкового крем-сиру та вершкового масла й ретельно перемішуємо ложкою.

  4. Отриману суміш виливаємо у форму та запікаємо в попередньо розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин до золотистого кольору та готовності.