час приготування
50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
200 г |
|
2 ст. л. |
|
½ склянки |
|
1 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
6 шт. |
|
1 склянка |
|
до смаку |
|
1 склянка |
|
350 г |
|
1/3 склянки |
|
50 г |
Філе стегна нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді. Потім смажимо цибулю.
Розігріваємо духовку до 175 °С, а тим часом беремо форму для випікання розміром приблизно 30 x 20 см і змащуємо її вершковим маслом. У мисці змішуємо просіяне борошно, цукор і розпушувач. Посередині робимо ямку і додаємо туди збиті яйця, молоко, дрібку солі та перець. Добре все це збиваємо.
У збиту суміш додаємо сир, тертий твердий сир, а також курку та цибулю. Потім додаємо невеликі шматочки вершкового крем-сиру та вершкового масла й ретельно перемішуємо ложкою.
Отриману суміш виливаємо у форму та запікаємо в попередньо розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин до золотистого кольору та готовності.