час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
4 шт. |
|
400 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
2 гілочки |
|
50 г |
|
100 г |
|
2 зубчика |
|
60 г |
|
20 г |
|
1 ст. л. |
|
за смаком |
Відварюємо рис. Ананас розрізаємо навпіл. Обережно вирізаємо середину, так щоб не зламати зовнішню частину. З половини ананаса робимо чашу.
Нарізаємо цибулю, курку і філе ананаса кубиком, а часник і імбир натираємо на тертку.
На велику добре розігріту пательню наливаємо олію. Підсмажуємо цибулю з куркою та виймаємо їх на тарілку. Після чого виливаємо на пательню збиті яйця і, підбовтуючи їх, смажимо омлет, поки весь білок не прихопиться. Далі засипаємо ананас, рис та курку з цибулею і, розмішуючи, просмажуємо. Приправляємо чилі, імбиром, часником, арахісом і просмажуємо ще 5 хвилин.
Наприкінці заправляємо соєвим соусом, цукром та естрагоном і подаємо.