Тайський рис з куркою в ананасі

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе стегна

Філе стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе стегна куряче «Наша Ряба» 400 г
Яйце куряче 4 шт.
Рис (за смаком — довгий чи круглий) 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Ананас 1 шт.
Естрагон 2 гілочки
Арахіс смажений 50 г
Олія для смаження 100 г
Часник 2 зубчика
Соєвий соус 60 г
Імбир 20 г
Цукор 1 ст. л.
Перець чилі за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Відварюємо рис. Ананас розрізаємо навпіл. Обережно вирізаємо середину, так щоб не зламати зовнішню частину. З половини ананаса робимо чашу.

  2. Нарізаємо цибулю, курку і філе ананаса кубиком, а часник і імбир натираємо на тертку.

  3. На велику добре розігріту пательню наливаємо олію. Підсмажуємо цибулю з куркою та виймаємо їх на тарілку. Після чого виливаємо на пательню збиті яйця і, підбовтуючи їх, смажимо омлет, поки весь білок не прихопиться. Далі засипаємо ананас, рис та курку з цибулею і, розмішуючи, просмажуємо. Приправляємо чилі, імбиром, часником, арахісом і просмажуємо ще 5 хвилин.

  4. Наприкінці заправляємо соєвим соусом, цукром та естрагоном і подаємо.