Тальятеле з курячими болами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 400 г
Тальятеле 300 г
Цибуля ріпчаста 100 г
Вершки 350 г
Вино біле сухе 30 г
Сіль, перець за смаком
Розмарин 1 щіпка
Петрушка 10 г
Часник 2 зубки
Сир пармезан 50 г
Олія оливкова 15 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Перекручуємо філе через м’ясорубку з 50 г цибулі. Додаємо сіль, перець, 50 г вершків. Формуємо м’ячики розміром з волоський горіх.

  2. Пасту тальятеле відварюємо у підсоленій воді до готовності.

  3. Тим часом підсмажуємо на оливковій олії боли та 50 г цибулі з розмарином до рум’яності. Додаємо тертий часник і трохи припускаємо його. Після цього заливаємо вершками, додаємо пасту, січену зелень і тушкуємо ще 2–3 хвилини. Посипаємо тертим сиром і подаємо.