час приготування
25 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
400 г |
|
300 г |
|
100 г |
|
350 г |
|
30 г |
|
|
|
1 щіпка |
|
10 г |
|
2 зубки |
|
50 г |
|
15 г |
Перекручуємо філе через м’ясорубку з 50 г цибулі. Додаємо сіль, перець, 50 г вершків. Формуємо м’ячики розміром з волоський горіх.
Пасту тальятеле відварюємо у підсоленій воді до готовності.
Тим часом підсмажуємо на оливковій олії боли та 50 г цибулі з розмарином до рум’яності. Додаємо тертий часник і трохи припускаємо його. Після цього заливаємо вершками, додаємо пасту, січену зелень і тушкуємо ще 2–3 хвилини. Посипаємо тертим сиром і подаємо.